dinsdag 13 december 2011

Het is al weer een hele tijd geleden! Tijd voor weer wat nieuws dus! Aangezien ik het grootste deel van mijn vrije tijd verslijt met het surfen op het internet kom ik zo nu en dan ook nog wel eens wat 'nieuwe' shows tegen die gaan over taarten! Sommige zijn misschien al bekend, anderen nog vrijwel onbekend... Jullie kunnen altijd op de afbeeldingen klikken om wat afleveringen online te bekijken ;)

The ultimate cake off is een van de alom bekende programma's. Hierin strijden top cake decorators van de Verenigde Staten tegen elkaar. Persoonlijk niet zo echt mijn favoriet, vind de jury niet zo leuk...




Het volgende programma is top chef just desserts. Dit programma is ondertussen al aan zijn tweede seizoen bezig. Het is een leuk programma waarin je veel technieken uit de patisserie naar voren ziet komen. De deelnemers hebben in de meeste gevallen ook echt ervaring als patissier.



Een relatief nieuw programma is dat van Ron Ben Israel (bekend om zijn GEWELDIGE taarten). Hij gaat hierin op zoek naar een genie op het vlak van desserten... Een vreemd programma met een presentator die je zelfs vanuit je zetel ongemakkelijk laat voelen door zijn raar gedrag. Niet echt mijn favoriet omdat ik het overdreven vind om bijvoorbeeld een hot-dog in een dessert te verwerken, BAH!


Amazing wedding cakes is een programma wat al een hele tijd bestaat, maar je vond er echt geen online afleveringen van. Maar dat is nu anders, ik heb ondertussen enkele afleveringen van deze geweldige show gevonden. Net als bij Fabulous cakes staan bij dit programma de taarten echt centraal... Geweldig!


Fabulous cakes is een geweldig programma waarover ik nog al eens een post heb gedaan. Dit programma is toch wel mijn favoriet! Geweldige taarten, duidelijke beelden, geen fake Amerikaanse drama, gewoon taarten! En dan nu het goede nieuws: sinds kort ook op de Vlaamse tv... Vanaf nu kan je deze serie bekijken op vitaya (op maandagavond), chek it out!


Een volledig nieuwe show die ik pas ontdekt heb is: 'Have cake, will travel'. Deze show volgt Ashley Vicos, een irritante Amerikaanse met een vervelende stem en overdreven kapsel. Veel drama, maar tegelijkertijd beschikt ze ook over veel talent.




Staten island cakes is een show die verdacht veel lijkt op 'Cake Boss'. Veel drama, Italiaans temperament,... Een beetje fake als je het mij vraagt, maar dat is 'Cake Boss' ook! Een ander minpuntje, zijn taarten zijn vaak niet echt heel erg mooi...



Deze Britse serie gaat op zoek naar de beste hobby-bakker. Ik vind het wel vermakelijk om naar te kijken... Het tweede seizoen staat nu ook online!




Nogmaals: op de foto's klikken voor online afleveringen! :)

1 opmerking:

  1. Ik mis een leuke show: Glamour Puds met Eric Lanlard, zalig! Moet je eens uitchecken. ;)

    BeantwoordenVerwijderen